Kawaii surprise bag

Bij het bezoeken van FACTS in Gent heb ik meerdere Kawaii standjes ontdekt. Natuurlijk kon ik het niet laten om hierbij enkele dingen te kopen. Ik heb 2 surprise bags gekocht waarvan eentje kwam van mostcutest.nl, ik ben helemaal verliefd geworden op alle schattige dingen die hier stonden. Ik ben al enorm geïnteresseerd in de Japanse/Koreaanse eetcultuur, ik heb dan al meerdere keren gezocht achter Poppin cooking in de Koreaanse supermarkt in Brussel, met geen geluk. Maar ik vond mijn eerste Poppin cooking set wel op Comic Con Brussel. Ik zal hier zeker een video van proberen te maken.

Het zakje alleen al is ongelooflijk schattig, ook de betekenis van Kawaii.

image

Ik kreeg Poppin cooking (yay!), een soort chocolade snack, een postkaartje, een sticker, een sushisleutelhanger (nom nom), een notitieboekjes met een pen en papiertjes om 3D sterretjes mee te maken.

image

Ik ben erg blij met al deze goodies, ik heb de chocolade snacks uitgeprobeerd en ze smaken naar koekjes met nutella!

In mijn tweede surprise zak zat een Jetoy waaier (en ik hou van Jetoy dus erg blij hiermee), een slaapmasker, kattenoortjes, een mondmasker en een ijzerenhanger voor je handtas. Dit kwam echt gepast aangezien ik die dag ook mijn verjaardagsfeest had waarbij iedereen zich als een kat ging verkleden.

image

See you next time ✌🏻

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s