Breakfast idea; Smoothiebowl

Ik zie vaak prachtige smoothiebowl voorbij komen op mijn instagram en het klinkt niet alleen heerlijk maar is ook super gemakkelijk. Dus voor mijn eerste smoothiebowl heb ik mango, ananas en sinaasappel gebruikt voor de smoothie en als decoratie kiwi en banaan met wat kaneel en honing.

13153493_10208074853042811_15039540_n

Voor de smoothiebowl heb je nodig;
Een handvol bevroren mango
Een halve handvol bevroren ananas
1 sinaas
Een halve banaan
1 kiwi
Kaneelpoeder
Honing

  1. Voor de smoothie heb ik de de bevroren vruchten in een blender gedaan samen met het sap van 1 appelsien en een beetje water.Je moet gewoon zien dat de smoothie heel dik blijft zodat je hem kan eten en niet opdrinken.
  2. Eens je smoothie klaar is kan je hem versieren, ik heb schijfjes kiwi en banaan op mijn smoothie gelegd en dan over de banaan wat kaneel gestrooid en nog wat honing om het af te maken. Ik zou zelf nog chiasaadjes erop doen maar die had ik helaas niet in huis.

Ik hoop dat jullie deze smoothiebowl ook eens proberen want hij is erg lekker en gemakkelijk.

See you soon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s