Topshop Chameleon Highlighter

Tijdens mijn citytrip in Londen heb ik natuurlijk geshopt en ik kwam deze Chameleon highlighter in Topshop tegen dat gewoon prachtig is! Het is net een parel en daarom ook de passende naam Mother of Pearl. De verpakking is heel simpel en leuk maar geeft niet weer wat erin zit. DSC_0393

De highlight is life itself! Het is een prachtige gouden highlighter met enorm veel glitter (the more the merrier) en er zit een zachte ondertoon van roos in. Deze is het zien wanneer je met deΒ  highlighter in het light speelt.

Ik kan het zelf niet vast krijgen op foto hoe mooi zijn highlight is, hij is duidelijk een showstopper en is ideaal voor bij dit zonning weer. Ik heb hiervoor 12 pond betaald en hij is het absoluut waard!

DSC_0394

Wat vinden jullie van Topshop hun producten moest je ze al geprobeerd hebben? Ik kan alvast niet wachten om terug te gaan en meer te kopen!

Screen Shot 2017-11-02 at 10.56.03 PM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s